ΕΤΑΙΡΙΑ
Επενδύουμε στην αειφορία και την τεχνολογική καινοτομία.
Με εμπειρία που υπερβαίνει πλέον τα 50 χρόνια, έχουμε καθιερωθεί ως ένας από τους κορυφαίους παρόχους στον τομέα της.

Επενδύουμε στην αειφορία και την τεχνολογική καινοτομία.

Με εμπειρία που υπερβαίνει πλέον τα 50 χρόνια, έχουμε καθιερωθεί ως ένας από τους κορυφαίους παρόχους στον τομέα της.

Είμαστε

Η METALONICA IKE είναι μια πρωτοπόρα μηχανουργική εταιρεία που αφιερώνεται στην παροχή υψηλής ποιότητας λύσεων και υπηρεσιών στον χώρο της μηχανολογίας και της μηχανικής. Ιδρύθηκε από τους Γαβριήλ Σαραλιώτη και Απόστολο Χατζηβαλσαμά και ανεβαίνοντας σταδιακά σε εξοπλισμό και εμπειρία γίνανε πελάτες της μεγάλες εταιρείες της Μακεδονίας και λοιπής Ελλάδος. Με μια εμπειρία που υπερβαίνει πλέον τα 40 χρόνια, έχει καθιερωθεί ως ένας από τους κορυφαίους παρόχους στον τομέα της.

Στόχος μας

Στόχος της εταιρείας μας είναι η ικανοποίηση των αναγκών των πελατών μας, που επιτυγχάνουμε με την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών και των προϊόντων μας, την άριστη σχέση ποιότητας – τιμής και την γρήγορη παράδοση. Αναπτύσσουμε πάντα μια μακροχρόνια σχέση με τους πελάτες μας, βασισμένη στην εμπιστοσύνη και την αξιοπιστία. Για τον λόγο αυτό η εταιρεία μας είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με το πρότυπο διασφάλισης ποιότητας ISO 9001:2015 το οποίο διαθέτουμε από το 2006.

Φιλοσοφία μας

Στη METALONICA IKE, προσφέρουμε εξαιρετική ποιότητα, αξιοπιστία και καινοτομία.

Η αποστολή μας είναι να παρέχουμε στους πελάτες μας τις πλέον αποτελεσματικές λύσεις μηχανικής, προσαρμοσμένες στις ανάγκες τους, ενώ ταυτόχρονα επενδύουμε στην αειφορία και την τεχνολογική καινοτομία. Μόνιμο μέλημά μας είναι η άμεση και ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών μας από τους έμπειρους συνεργάτες της εταιρείας μας, γι' αυτό και δίνουμε ιδιαίτερο βάρος στη συνεχή εκπαίδευση και ενημέρωσή τους πάνω στις απαιτήσεις της βιομηχανίας, όπως διαμορφώνονται σύμφωνα με τις εξελίξεις στην ελληνική και ξένη αγορά.

Καινοτομία & Ανάπτυξη

Είμαστε πάντα μπροστά στην τεχνολογία και ενσωματώνουμε τις πιο πρόσφατες εξελίξεις στα έργα μας. Αυτό συμβαίνει καθώς το κάθε τμήμα της εταιρείας μας αποτελείται από έμπειρο εξειδικευμένο προσωπικό, καταρτισμένο πλήρως και πεπειραμένο στο χώρο και τις απαιτήσεις της βιομηχανίας για να μπορεί να υποστηρίξει τις απαιτήσεις των πελατών μας.

Πιστοποιημένη παροχή επαγγελματικών λύσεων
Όλες οι κατασκευές παρασκευάζονται κατόπιν παραγγελίας και προσαρμόζονται στις ανάγκες της κάθε επιχείρησης.
Συνοδεύονται πάντα από γραπτή εγγύηση και είναι πιστοποιημένες κατά ISO 9001:2015